Veszélyhelyzet után

Veszelyhelyzet

Egészségvédelem


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Elérhetőségeink

kapcsolat1

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Szent Miklós Web


LX Line Partner Patika

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1508822
Corsodyl szájöblögető oldatA Corsodyl szájöblögető oldat chlorhexidint tartalmaz, mely hatóanyaga révén antibakte- riális és gombaölő hatású is egyben. Szájfertőtlenítésre és -öblögetésre használatos oldat. Segít az ínygyulladás és ínysorvadás megelőzé- sében, ugyanakkor gátolja a foglepedék-képződést.

Blend-a-dent műfogsorrögzítő krémA műfogsor a már elvesztett fogak pótlásával javítja a megjelenést, valamint biztosítja a rágás és a beszéd zavartalanságát. A műfogsorviselés az ajak- és az arcizmoknak is támasztékul szolgál, ezáltal megakadályozza az arc fog- hiány miatti beesését, és visszaadja a harmonikus arcformát.

Meridol fogkrém és szájvízA meridol® fogkrém és szájvíz használata jelentősen csökkenti a fogíny gyulladását, mely hatás a fogkrém és szájvíz együttes alkalmazásakor a legkifejezettebb A meridol® fogkrémet és szájvizet kifejezetten az irritált fogíny regenerálására fejlesztették ki.

© Szent Miklós Gyógyszertár - 2009 | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!