Egészségvédelem


Elérhetőségeink

kapcsolat1

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Veszelyhelyzet

biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Szent Miklós Web


LX Line Partner Patika

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1617721
vape_rovarriaszto_szerek006A Vape termékek széles választéka nyújt védelmet a család minden tagjának, a szabadban tartózkodás idejére, a szúnyogok, kullancsok és egyéb rovarok csípése ellen.

Kültéren a Vape Derm szúnyog- és kullancsriasztó termékcsalád ajánlott, a Herbál termékek mindenki számára megfelelő védettséget nyújtanak, de ha különleges elvárásaink vannak, használjuk a Sensitive vagy Extra termékeket. A Sensitive család természetes hatóanyagokat tartalmaz, így 3 éves kor alatt is alkalmazható, ezért az egészen kicsi gyermekek is biztonságban tudhatók, ráadásul napozás utáni nyugtató hatásának, és E-vitaminban gazdag összetételének köszönhetően még a bőrt is táplálja. Az Extra termékek az aktív életmódot kedvelőknek nyújt megoldást: akár 6 órán át, még izzadás esetén is hatékony.

Összeállításunkban bemutatunk néhány Vape terméket a széles választékból


VAPE Derm Herbál szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol 100 ml

A Vape Derm család klasszikus tagja, mely citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rovarokat. Eukaliptusz illata frissítően hat a nyári melegben. Tej állagának köszönhetően könnyen felvihető a bőrre.


VAPE Derm Herbál szúnyog- és kullancsriasztó száraz aeroszol 150 ml

Citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rovarokat. Eukaliptusz illata frissítően hat a nyári melegben. Könnyed, lágy permet, gyorsan felvihető a bőrre.


VAPE Derm Herbál szúnyog- és kullancsriasztó törlőkendő 15 db

A kendő használata praktikus és egyszerű. Használat után a tasak légmentesen zárható, így a többi kendő nem veszíti el nedvességtartalmát. Citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rovarokat. Eukaliptusz illata révén frissítőkendőként is hatásos.


VAPE Derm Herbál szúnyog- és kullancsriasztó krém 150 ml

Citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rovarokat. Krém állagának köszönhetően ápolja és hidratája is a bőrt. Eukaliptusz illata felfrissíti az egész testet.


VAPE Derm Herbál csípés utáni bőrnyugtató stift 10 ml

Citronella hatóanyaga megnyugtatja a bőrt a szúnyog, légy, darázs, bögöly, medúza, csalán csípése után. Eukaliptusz tartalma enyhíti a csípés fájdalmát, és hűsíti a bőrt. Ha közvetlenül a csípés után a bőrre kenjük, megelőzhető a kivörösödés és a duzzanat.


VAPE Derm Extra szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol 100 ml

Akár 6 órán át nyújt extra védelmet a szúnyogok, kullancsok, sőt még a böglyök ellen is. Használja kirándulás, sportolás, horgászat közben! Izzadás esetén is hatékony védelmet nyújt, nem ragad. Tej állagának köszönhetően könnyen felvihető a bőrre.


VAPE Derm Extra szúnyog- és kullancsriasztó száraz aeroszol 100 ml

Akár 6 órán át nyújt extra védelmet a szúnyogok, kullancsok, sőt még a böglyök ellen is. Használja kirándulás, sportolás, horgászat közben! Izzadás esetén is hatékony védelmet nyújt, nem ragad. Könnyed, lágy permet, gyorsan felvihető a bőrre.


VAPE Derm Sensitive szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol 100 ml

Egy termékben egyesíti a rovaroktól való védelmet és az ápoló összetevők hidratáló hatását.
Tápláló készítmény, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy védje és egészségesen tartsa a bőrt. E-vitamin tartalma révén táplálja a bőrt, puhává, hidratálttá és kellemes illatúvá varázsolja. Csak természetes hatóanyagokat tartalmaz, ezért már 3 éves kor alatt is biztonsággal alkalmazható. Tej állagának köszönhetően könnyen felvihető a bőrre.


Forrás: vape.hu

© Szent Miklós Gyógyszertár - 2009 | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!